torsdag 11 april 2013

Tjocka revbensspjäll på grillen


Igår gjorde vi tjocka revben på grillen, en av grillfavoriterna som fick säsongsdebutera. Det går också bra att göra inne i ugnen för dem som vill det. Det är inte alls svårt att göra och verkligen värt all väntan eftersom det tar ca en timme gå grillen. Du grillar den på indirekt värme och penslar på marinaden med jämna mellanrum så att du bygger upp ett tjockt lager marinad på köttet när det är dax att äta, mums! Till det möra köttet gjorde vi blomkål i ugn och en klick Lallerstedts bearnaise vid sidan om.

Klicka här för att komma till receptet på Revbensspjällen och för receptet på den ugnsstekta blomkålen klicka här.


Just nu sitter vi och letar efter en ny bil som ska ersätta våran gamla trotjänare till familjebil! Har gått och gruvat oss länge men nu när kulan är i rullning känns det riktigt kul och vi hoppas hitta en passande kärra snart. På jobbet idag var vi på en jättebra föreläsning om självkänsla och attityd. Vad man signalerar och vilken inställning man har i livet och på jobbet. Det är verkligen supernyttigt att bli påmind och lära om sig själv och andra ibland.


Igår spelade vi in programmet "helg sjukt" som många skrivit om idag som handlade om viktnedgång bla med lchf, det ska vi kika på nu. Ha en bra kväll på er allesammans! /Jimps

5 kommentarer:

  1. Mmm...så gott!
    Vi borde också börja grilla, men kommer liksom inte till skott...
    Ugnstekt blomkål låter supersmarrigt!
    Ha en toppen fredag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart ni ska dra igång på grillen! :) ha en skön helg. /jimps

      Radera
  2. Gott!!
    Tror det blir grill imorgon.
    Fantastisk bild på det varma rykande köttet!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det tycker jag ni ska göra! Jag håller med, bilden vart riktigt häftig! ha en skön helg. /jimps

      Radera
  3. Sjukt imponerade över det rykande köttet - fantastisk bild! :)

    SvaraRadera